Till detta körde jag in en stor plåt med en massa olika rotfrukter iniugnen. Rotfrukter iugn. Så jag satte på en stekpanna med olja, och sedan la jag i en massa "klumpar" av smeten i stekpannan och trycka ut tillbiffarmed en stekspade
Låt lammsteken ligga framme i rumstemperatur minst en timmeinnan du sätter in den iugnen. Vi kryddar den med massor av vitlök, citronoch färsk rosmarin
Låt lammsteken ligga framme i rumstemperatur minst en timmeinnan du sätter in den iugnen. Vi kryddar den med massor av vitlök, citronoch färsk rosmarin
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt ochvitpeppar. Servera soppan tillsammansmed en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Sätt iniugnenoch låt stå i två timmar. Jag har redan ett liknande recept iarkivet men detta medrikligtmedvitlökoch en skvätt vin smakar helt annorlunda ochlite mer medelhavskt på något sätt
Servera kokt potatistillugnsbakad lax med lök och grönsaker. Blanda turkisk yoghurt med örtkryddor, citronsaft, salt och peppar i en liten skål och rör om ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.