Då var det fredag igen och första arbetsveckan efter semestern är avklarad. Även om jag innerligt önskar att sommaren dröjer sig kvar lääänge så känns det mer än okej att komma i gång med jobb och vardag igen
Nja, idag är det måndag men det hindrar inte mig från att servera en maträtt hämtad från kokboken ””Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag” av Jens Linder
Men detta kommer ta ett tag att bygga upp så sålänge bloggar jag kvar här, och här kommer ett recept på en Laxtartar smaksatt med Citrus och Stjärnanis, serverad med rostat vitlöksbröd och Grön ärtpure
Innan dess hade jag nästan aldrig varit in på en bloggoch hade minimala datakunskaper. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många med mina tankar om hälsosam mat
-)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbaka till min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Fredagsmys med bakad potatis och Duplo. Jag är inte så förtjust i tacos, däremot älskar jag konceptet med att sitta länge och plocka tillbehör ur små skålar
Kotletterna kryddas med salt, svartpeppar och lite timjan. Till kotletterna serverade jag en lök- och spenatröra med tomat och vitlök och lite vanligt smör på kotletterna
Det var även omtyckt av vår lilla 6-månaders som satt brevid och drog i tallriken för att få mer Går jättebra att variera med de frukter och nötter som man tycker om eller har hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.