Låt sedan frostingen stå i kylskåpet tills den blivit hård nog för att spritsa/täcka cupcaken. Sätt ugnen på 200 grader om du vill göra stora cupcakes, och 225 grader om du vill göra små
Till cupcaken -se receptet "Madeleine´s chokladkaka"Glasyr. v godisdöskallar (finns bland smågodiset)Baka "Madeleine´s chokladkaka enligt receptetGör glasyren medan cupcaken är inne i ugnenLåt cupcaken svalna en aning, bred sedan på glasyrenStrössla direkt efter så strösslet fastnar i glasyrenResten av garneringen -ögonen, benen och ev
Muffins. Sätt ugnen på 175 grader. Placera ut muffinsformar i en muffinsplåt. Blanda ihop kakao, mjöl, socker, bikarbonat, bakpulver och salt i en stor skål eller bunke
Var bara tvungen att testa att göra lite nya cupcakes cake pops. Idag satte jag dom på kakpinnar istället vilket underlättade själva dopningen i den rosa chokladen betydligt, inga kladdiga fingrar här inte