De här cupcakesen är kanske de godaste jag någonsin ätit. Ärligt talat. Chocolate chip cookie dough cupcakes med en helt ljuvlig frosting gjord på kondenserad mjölk
Receptet hämtat från boken LCHF husmanskost av Anna HallénLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Ingredienser. 500g keso. 4 ägg. 3 dl grädde. 2 dl mandelmjöl. 1 tsk vaniljpulver. 1/2 krm stevia. Om man vill göra en mindre kaka kan man dela receptet på 4 delar och använda en springform på 12 cm i stället för en stor på 28 cm, vilket jag gjorde
Herre min Gud vilka goda bröd. Vi vuxna blev som galna i de här medan barnen var lite mer tveksamma. Har 2 års bakande av stora levainbröd gjort dem misstänksamma mot vetesurdegsbröd i ny förpackning
Sönerna har hemma ville ha chokladbollar, ja inte lille Wilhelm förstås. -)så därför passade jag på att testa ett recept på chokladbollar eller de skall påminna lite om Delicatobollar som jag hittade inne hos bloggen Bli min jäst
Blanda i alla ingredienserna till vetedegen tillsätt mjölet pö om pö kör degen ca 15 min i blandmaskin tills den är blank och fin, täck över med duk och låt jäsa ca 20 minuter
Frysrensning. Igen. En burk med rabarber står och är ledsen i frysen. Jag har ju redan gjort en rabarbermarmelad på bloggen, men denna blir lite annorlunda med kardemumma i
Denna botten blev verkligen superbra. Denna tårta har tre bottnar och så är det blåbärmousse och vaniljkräm emellan och så har jag garnerat med marsipanrosor och hyvlad choklad