aspx Vegetarisk teriyakiwok med ingefära. Det är inte alltid lätt att få ihop veckans middagar. Vi är duktiga på att planera och köpa hem, men mindre duktiga på att komma ihåg vad som ska tas fram från frysen kvällen innan
Mmmmm. Idag provade vi ett recept från Icas Billiga veckan meny men jag tyckte det var lite väl lite grönsaker till rätten så efter att ha rotat igenom frysdisken hittade jag ett spännande komplement
Teriyakiwok med sallad, 4 pers. Vem hade kunnat tro att frukt kunde göra kött så mört. För en tid sedan blev vi ju bjudna på entrecôte marinerad i päronmos och nu testade vi kyckling i kiwimarinad
Andra dagens middag med Linas Matkasse. ). Woken ska enligt recept serveras med jasminris men jag serverade min med bönpasta, spagetti-varianten som jag passar jättebra som substitut för nudlar (och istället för ris)
Teriyakiwok Receptet är beräknat för 4 personer 300g kycklingfilé 200g frysta blandade wokgrönsaker 50g sockerärtor 1 morot (kan uteslutas) 1 gul lök (kan uteslutas) 1 burk teriyakisås (jag använde Santa Marias ) ca 200g äggnudlar salt & peppar olja Tillaga nudlarna enligt anvisningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.