Risotto med aubergine, tomat och pinjenötter
Rödvin och Rosmarin
Rödvin och Rosmarin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20.29 var maten klar och vi kunde snabbt konstatera att den här risotton kanske var världens godaste och att den möra renentrecoten inte heller var så dum.Risotton kan självfallet ätas som en ensamrätt utan kött eller fisk till och serveras då helst i en varm djup tallrik.Risottto con melanzane, pomodori e pinoli
  • 4-5 portioner
  • 1 dl pinjenötter
  • 1 liten aubergine
  • 10 cocktailtomater eller
  • 3 väl mogna plommontomater
  • 2 msk olivolja
  • 0,5 liter varm grönsaksbuljong
  • 2 msk smör
  • 4 schalottenlökar
  • 2 krossade vitlöksklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.