Hejsan. Fredagskvällens mat bestod av en het räkgryta, det var allt lite drag i den. Vill man inte ha den så stark så minskar man bara lite på kryddorna
Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihop sig
En ganska vanlig rätt i grundutförande, som kan smaka fantastiskt om den sätts samman på rätt sätt. Jag talar självklart denna gång om fiskgratängen med sin milda krämighet och värmande smak
Det här är en maträtt som får mig att minnas barndommen. När jag var barn blev jag bjuden på fisklåda (med ris) hos min klasskompis Emma och jag vet att jag tyckte att det var så gott att jag bad om att få med mig receptet hem
Rör ihop alla ingredienser till såsen. Lägg den tinade fisken i en smord ugnsform, salta. Häll såsen över fisken och grädda i 200 grader i ca 20 minuter