Ställ in i kylen till nästa dag så den hinner stelna till rätt konsistens. Här kommer ett busenkelt recept på blåbärsmousse som är så gott som tårtfyllning
Blanda i den avsvalnade saften och ställt kallt i kylskåpet till nästa dag. Lycka till. Den här satsen räckte till ett lager i en tårta som var 17 cm i diameter
Tillsätt Nutellan och rör så att det blir väl blandat. Det här med tårtor är verkligen inte min grej, så det är tur att vi har Maria som brukar sköta sånt här på bloggen
Satsen räcker till att fylla ett lager på en normalstor tårta. 2 hg hallon och blåbär (frusna går bra)1 msk socker0,5 dl vatten2 gelatinblad2 dl vispgräddeBlötlägg gelatinbladen i 10 minuter
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Tillsätt ingefära, vaniljsocker och socker. Lycka till. Koka 5 minuter till. Skär päronen i bitar Koka dem och citronen (eller lime) mjuka, det tar ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.