Forma laxskivorna som rosor och lägg upp dem på ett serveringsfat. Pepparrotsgrädde. Vispa grädde och crème fraiche i en skål tills det blir tjockt och krämigt
Här ett tips på hur du lyckas med den perfekta fårsteken eller fårfiolen till påsken. Obligatoriska tillbehör blir givetvis kålrot, morot, lök, palsternack, rödbeta, vitlök och en massa örter samt rödvin och kaffe att dränka hela fiolen/ steken med
Ingredienser2 dl lemon curd250 g mascarpone2 dl crème fraiche2 msk färskpressad citronjuice1 msk finrivet citronskal1/2 granatäppleSå här gör duSe till att alla ingredienser är rumsvarma
Antal portioner. 6Ingredienser3. 5 dl vispgrädde 1. 5 dl mjölk (3%) 2 st kanelstänger 1 strimma apelsinskal 6 st äggulor 4 msk strösocker Till garnering4 msk råsocker Gör så härHäll grädde och mjölk i en kastrull
Jordgubbsblixt är en himmelskt god och sötsyrlig efterrätt som dessutom är väldigt enkel att laga. Jordgubbsblixten får en glassliknande konsistens med ljuvliga smaker och du serverar den med mandelbiskvier
Tänkte faktiskt att jag skall bjuda er alla där ute på en riktigt goda pannacotta. Ingredienser3 st gelatinblad 5 dl vispgrädde 150 g finhackad mintkrokant Florsocker till garnering Gör så härLägg gelatinbladen i blöt
100 g vit choklad1. 5 dl vispgrädde1 dl crème fraiche1 msk strösocker1 dl frysta, tinade blåbär1 ask amerikanska blåbär (125g)2 kakor, t ex havrekakorGör så här20 minuter + en timme i kylskåpSmält chokladen i vattenbad
Ingredienser 4 port200 gram frysta hallon1,5 msk strösocker1,5 dl vispgrädde2 st äggvita(or)1 dl Nonstop strösselGör så här Vill du ha en fastare mousse kan du ställa in den i frysen istället
Antal portioner. 24Ingredienser25 g smör 0. 5 g saffran (1 kuvert) 8-9 dl vetemjöl (plus extra mjöl till utbakning) 150 g smör 1 paket jäst 2,5 dl standardmjölk, kall 0
Ingredienser 8-10 bitar2 äggulor1 dl strösocker3 dl vispgrädde1 1/2 dl Kesellaskal av 1 citronskal 1 apelsin1 dl starkt kaffe2msk kakaolikör, kaffelikör eller konjak100 g avlånga italienska kex, t ex savoiardi 1 msk kakaoGör så härVispa äggulor och socker pösigt