Varva sås, spenat och lax med pastaplattorna i tre eller fyra lager i en ugnsfast form. Blanda krossade tomater, crème fraiche, mjölk, lök, vitlök och soltorkade tomater i en skål
Vänd ner gröna ärtor, blanda ner ostsåsen och krydda med chilikrydda. Servera en fräsch grönsallad till, gärna med någon frukt i, till exempel äpple, nektarin eller melon
Varva sås, spenat och lax med pastaplattorna i tre eller fyra lager i en ugnsfast form. Blanda krossade tomater, crème fraiche, mjölk, lök, vitlök och soltorkade tomater i en skål
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Lägg i den rökta laxen och sockerärtorna och smaka av med nymald peppar och eventuellt lite salt. Blanda Philadelphia-osten med mjölken och citronsaften i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.