himmelsk hälleflundra i helgen
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • HÄLLEFLUNDRA
  • RÖDBETA
  • BRYNT SMÖR
  • 2 pers
  • 400 g hälleflundra
  • Salt
  • Smör
  • Citron
  • 0,5 blomkålshuvud
  • 3-4 små potatisar
  • 1,5 dl mjölk
  • 1,5 dl grädde
  • 1 msk smör
  • 1 pkt fint, rökt bacon
  • 1 grönt syrligt äpple
  • 1 stor rödbeta
  • Flingsalt
  • 50 g smör
  • RÖDBETA
  • BRYNT SMÖR
  • 1. Bryn smör i en kastrull tills den får en brun ton och smak av nöt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.