I år är mina kanelbullar glutenfria. Första gången jag bakade glutenfria kanelbullar hade jag inte upptäckt fördelarna med Fiberhusk och det resulterade i en väldigt kladdig deg
Smörgåstårta på en tisdag - Ja, varför inte. Har jag något att fira - Näe, eller jag kanskeska fira kärleken och livet, så då får det bli smörgåstårta på en tisdag, och för att jag ääääällllssskkkarrrrr smörgåstårta, jagskulle kunna äta denna gosak varje dag,hmmm
Om du inte tål havregryn - inte ens de glutenfria - kan du byta mot hirsflingor eller rårisflingor. Den glutenfria dessertpajen med nektariner och björnbär slinker också ned utan större problem
De här kanelbullarna är de bästaglutenfria bullar jag någonsin har ätit. Det finns några glutenfria mjölblandningar nu förtiden utan vetestärkelse, men jag föredrar att lära känna de olika ingredienserna med deras unika egenskaper och vad de gör för degen
Semester, det är ju så härligt med semester, men tyvärr så börjar ju min semester lida mot sitt slut, nja, jag har några dagar kvar, så lite tillkan jag njutaFrån semester till frasvåfflor, jag har alltid trott attjag har gjort frasiga våfflor
Här är recept på Glutenfria frallor. Bästa betyget från dottern. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
Jag gjorde ett glutenfritt hamburgerbröd på (glutenfria) havregryn och hasselnötsmjöl som jag kryddade med brödkryddor och gurkmeja (delvis för färgens skull, men det gav även mycket god smak)
"Godaste glutenfria kladdkakan NÅGONSIN. 3 Sofies Glutenfria Kladdkaka50 gram smör1,5 dl socker1 ägg½ tsk vaniljsocker3 msk Valrhona kakao1 dl mandelmjöl ½ nypa saltSätt ugnen på 225 grader. "Snittet för den Glutenfria Kladdkakan blev 4,6/5Den här är definitivt den lättaste glutenfria kakan jag någonsin bakat, den ska jag göra om och om och om igen
Mina bästaglutenfria våfflor. Glutenfria våfflor – godare än originalet. Jag gillar knapriga våfflor med mycket smak och det tycker jag att mitt recept på naturligt glutenfria våfflor levererar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.