De bästa glutenfria Kanelbullarna – även fria från vitt socker!
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3,5-4 deciliter rismjöl
  • 3,5 deciliter durramjöl/skrädmjöl eller malda glutenfria havregryn (kör dem torra i matberedaren för att få till ett bra mjöl)
  • ½ dl Tapioca*** (kan ersättas med potatismjöl)
  • 1 deciliter majsstärkelse
  • ½ deciliter + 1 msk psylliumfröskal
  • ½ deciliter + 1msk pofiber
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk mald kardemumma
  • 50 g jäst
  • 7 deciliter havremjölk
  • 2 rumstempererade ägg + 1 extra till pensling
  • 25 g smält smör eller kokosolja
  • 1/2 deciliter honung
  • 75-100 g smör
  • 4-5 msk honung
  • 1 dl mandelmjöl (kan uteslutas)
  • 2 msk kanel eller efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.