Lägg ett uppochnedvänt fat på formen. Dela vaniljstängerna på längden med en liten vass kniv. Låt svalna och ställ in dem i kylen till nästa dag övertäckta med plastfolie
Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta ochidag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Ta bort kantenpå formen och klipp bort bakplåtspapperet runt om så att de fina sidorna syns. Strö över västerbottenost, lite salt och svartpeppar på varje lager
Fyll på med is och mineralvatten. Jag är expert på att hitta recept som jag vill testa i sin originalversion eller med modifiering, jag är också expert på att tappa bort alla recept jag tänkt mig prova
Himla gott blirdetoch jag kan tänka mig att det passar utmärkt till en riktigt fin köttbit. Dessutom fin variation för den som äter strikt, mejerifritt och vill festa till det
Sila och pressa ut vattnet. Vispa ägg och mjölk. 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar. Täck över -kanterna med ugnsfolie efter ca 15 min
Detta är helt klart en av de godaste jag ätit… (den på bilden är den jag misslyckades med, . Alltså en botten som smakar som härliga kolakakor och en krämig kladdkakefyllning, tillsammans med grädde och bär så blirdet en riktig hit… eller snarare en homerun
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.