Egentliga är det ganska enkelt, man väljer ingredienser från minst två olika rätter, lagar dem antingen på ett traditionellt sätt eller med en helt ny teknik
Receptet kommer från viktväktarnas familjekokbok som jag för övrigt använder mig jättemycket av. Tänkte jag skulle tips om en god kycklinggryta som jag gjorde för ett tag sedan
) Servera med basmatiris och en sallad om man ha vill det. Hetta upp en stekpanna med olja och stek blomkål och paprika någon minut tills det fått fin färg
Det går att variera väldigt mycket, så framöver våren kommer jag att dela lite olika tips. Fräs auberginen i hälften av smöret, krydda med salt, peppar och örter
Vi måste handla mat till julmiddagen, sen blir det att komponera middagar av vad som finns i frysen och i andra skåp… inga problem det finns mycket av diverse kryddor och annat
Denna kycklinggryta gjorde jag för nån dag sedan. Tog helt enkelt lite av det jag hade hemma och resultatet blev en riktigt god gryta med lite het smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.