Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladen varm, bara
Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkan och ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Självklart har det med den varma oranga färgen att göra men kanske är det framförallt sötman som ger en rund och glad smak i kombination med andra grönsaker ochmed kött
Allt fräses på stekpannan och slutligen hyvlas lite parmesan ovanpå. Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varm choklad på den och en smoothie
Sila över dressingen (vitlöksskivorna ska inte med), och blanda väl. När sommaren nu äntligen behafgar hedra oss med sin närvaro passar sådana här salladsrätter perfekt att servera
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
MonteringLägg chokladkakan på nötbottnen och skär försiktigt i bitar med en varm vass kniv. Servera med de varma hjortronen, hjortronsorbet, björnbärssorbet och björnbärssås
Mixa fetaosten ihop med yoghurten i en bunke. Istället för lingonsylt till potatisbullar och bacon gjorde jag en fruktig salladpå morot, äpple och granatäpple, som passade alldeles utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.