Igår gjorde jag en väldigt god marmelad, jag har inte ätit så mycket marmelad under många år, men nu har jag börjat tycka om marmelad igen och det är inte alls svårt att göra
I förra veckan blev de marmelad av jordgubbar och rabarber,de två smakerna passar verkligen i hop. Tycker ni om marmelad och i så fall har ni någon favorit
Ha sedan i den stekta löken, vitlöken, ingefära, citron, agave sirap, kokosmjölk och kryddor i kastrullen med morötter och potatis och mixa med stavmixer
Tillsätt ingefära, vaniljsocker och socker. Skär päronen i bitar Koka dem och citronen (eller lime) mjuka, det tar ca 10 minuter. ½ citron (eller 1 lime saft och skal). Ca 1 msk riven färsk ingefära
Underbar, smakrik, mättande veganrätt med inflamationsdämpande kryddor. Lägg skivade morötter och purjolök i en kastrull, pressa i vitlöken och riv i ingefäran
Nu när jag var sjuk kunde jag till och med ta två. På lappen hade hon skrivit ned ett recept på en ingefärashot jag skulle röra ihop och dricka varje dag
Strimla rotsakerna och stek på medelvärm tills de börjar mjukna lite. Skala och riv den färska ingefäran och blanda i grönsaksstrimlorna och pressa citron över
Det här är ett skitenkelt recept som typs är omöjligt att misslyckas med. Riv morötter och ingefära på grövsta sidan av ett rivjärn och lägg i en stor glas- eller träskål
Frisk, syrlig och uppiggande marmeladmedingefära, lime och citron som får det att tjonga till både här och där när den landar på tungan, låter det intressant
(Själv valde jag att köra både citron, apelsin och ingefära i mixern. msk riven färsk ingefära. citron. I helgen tog jag äntligen tillfälle att laga den här goda morots marmeladen som jag länge velat
De är smaksatta medingefära och citron och smakar ganska starkt utav det. Receptet var bara för en halv satts och såg ganska annorlunda ut om när jag jämförde med de recept som jag brukar använda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.