Finns jättemånga recept på naanbröd och många är med jäst och bakpulver. Tvätta händerna noga och strunta i besticken, ät maten med hjälp av brödet istället
Pensla med olivolja och flingsalt direkt när du tar ut dem ur ugnen. Denna snabba ‘fuskvariant’ av naanbröd bakas på bakpulver, och är därför godast nybakta
Vispa upp ägget lite lätt med en gaffel och blanda med yoghurt. Dessa Naanbröd gjorde jag för ett tag sedan, så gott till Chicken Tikka Masala eller soppor
Stålet från Gourmetstål forsätter att imponera, till och med glutenfria produkter får en krispig botten och degen reser sig fint och får såna där härliga bubblor som man blir så lycklig av
Blanda vetemjöl, bakpulver, jäst och salt och arbeta samman med ett uppvispat ägg. Pensla med vatten, blanda vitlök, sesamfrön i lite smör och klicka på
Vispa upp ägget och blanda med yoghurt, olja,. ½ tsk bakpulver. Men naanbröden är även toppen att göra i en Weber Gasgrill utomhus om man har en stekplatta i gjutjärn att baka det på och kan fälla ner locket över brödet när det gräddas
Jag tog med mig ingredienser till favoriten Tikka Masala. Sen så testade jag även att göra naanbröd. Jag blandade ihop kryddorna hemma i små påsar så slapp jag ha med tusen olika kryddburkar
Blanda ut torrjäst med några dl mjöl och tillsätt fingervarmt vatten i en bunke. Här kommer Anettes recept på naanbröden hon bjöd på till den indiska middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.