Idag blev det schnitzelmed en hemslungad bearnaisesås till middag. Nu har det varit ett alltför långt blogguppehåll men är nu tillbaka med ny energi efter en tre veckor lång och härlig semester i USA
Här fick det bli till stekt schnitzeloch en buljongsås. Windows-telefonerna är ju något begränsade där men eftersom jag var så nöjd med den i övrigt så har den hängt med ett par år i hopp om att fler appar skulle släppas, men inte…
Där serverades det Zasmazana Kapusta en sorts kålstuvning till Schnitzel som var märkligt god. Vid nästa resa tog jag med min make dit och även han fastnade för denna rätt
4 Ris 4 port ris Champinjonsås 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g champinjoner 1 msk smör eller margarin 3 dl mjölk 2 tsk majsstärkelse 1 msk kinesisk soja salt och peppar 1/2 kruka persilja Morot 2 morötter Schnitzel 600 g skinkschnitzel 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skär fickor i skivorna och fyll med små ostbitar (jag valde edamer för att det är en fin ost med mild men mycket smak) Klipp persilja och blanda med ströbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.