Midsommarbröd – Kavring med surdeg
Surdegsmakarn
Surdegsmakarn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 h, fördelat på: 15 min bak +
  • 2 h skållning + 15 min bak + 40 min jäsning/vila + 15 min bak + 40 min jäsning/vila + 15 bak + 20 min jäsning/vila + 15 min bak + 30 min jäsning/vila+ 1h 10 min gräddning + 1 h vila
  • 1,5 dl rågsurdeg
  • 2 limpor Ingredienser
  • 12 dl Rågmjöl
  • 6,5 dl Vetemjöl special
  • 8 dl Vatten
  • 1,5 dl Rågsurdeg
  • 0,5 msk Kummin
  • 25 g Jäst
  • 25 g Smör
  • 1 dl Mörk sirap
  • 1 msk Salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.