Bearbeta degen i skålenmed händerna så att den blir smidig. Detta är bekvämt bröd att baka. Blanda fil, vatten, olja och sirap i en skål och värm till ljummet t ex i mikro
TwitterFacebookPinterestGoogleE-postTumblrSkriv utGillaGilla Laddar. Det är inte ofta som jag numera bakar eller gör godis men ibland är det gott med något till kaffet
Surdegsbröd i all ära men det är det här jag gillar att göra allra mest- tårtor. Smöra först formen och ha sedan i ströbrödet så att det täcker hela formen
Vispa sedan med elvisp till fast konsistens. Ställ kallt tills de ska serveras. Den goda vårmiddagen förra helgen avslutades faktiskt med varsin liten, men naggande god efterrätt
RECEPT- LEMONCURDGROTTOR. Kanske för att man kopplar det till sommarlov, sommarstället, mys medfamiljen, allsång i vardagsrummet…ja, lite allt möjligt som hör sommaren och ledighet till
Idag är jag hemma meden sjuk litenkilleigen. Inte så mycket socker så de bränns inte så lätt och de brukar bli flyffiga och fina (inte kladdiga i mitten som det lätt kan bli med yoghurt i smeten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.