½ dl havremjöl. Men visst kan du göra bullarna även mednykokt gröt och fulla mjölpåsar om du vill. Sist hon och hennes familj sov över blev det lite gröt kvar som jag ställde i kylen och som någon dag senare förvandlades till jättegoda frukostbullar tillsammansmed en likaledesöverblivenpotatisochlite annat smått och gott
Den här glutenfira äpplekakan, där jag förutom den där övergivnapotatisen även stoppat ifärdigkokta stora, vita bönor som blivit över efter att ha gjort ett pajskal blev en hit
En kollossalt ensam koktpotatis. Igår gjorde jag för säkerhets skull muffinsen på nytt - med en nyköpt burk curd - och då petade jag iphysalis som är doppade i råchoklad
Blanda ihoppotatisoch pepparrot. Rå potatis. Det här var det godaste jag ätit på länge (oftastså säger jag det om all mat jag äter) men det här var verkligen gott ochlite annorlunda
Köttbullar kan verkligen göras på många olika sätt, och alla har nog sin egen lilla touch – någon rör ut ströbrödet ilite buljong, någon annan har i en gnutta vitlök, en tredje använder inga ägg utan ersätter medpotatismjöl… Jag brukar oftast göra köttbullsmeten på havregryn (glutenfritt), men ibland då jag har koktpotatis över så gör jag denna delikatessvariant
Till julen så brukar vialltid äta dopp i grytanutav skinkspadet som blir när man gör julskinkani ugnen, men ii julas så blev det inget dopp i grytan, men jag sparade spadet och frös in det, så nu blir det en härligt god soppa av det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.