Hur gott som helst och lite lyxigare får du dem genom att fylla dem med ost. platta massan mellan händerna och lägg några bitar feta i mitten och förslut så
Ombyte förnöjer och när du tröttnat på färskpotatis på längden och tvären kan jag rekommendera den här couscousvarianten som tillbehör till en bit grillat kött
Rör i saffran, cayenne och salt. Häll över i en form och låt stå i kylen minst en timme. Skär i sex tårtbitar, pensla med olja och in i ugnen 175°c, 15 minuter. 1/2 gul paprika, strimladen näve sparris, skuren i bitar, ta bort den träiga änden bara [jag använde vit för den var billigare, grön går minst lika bra]1 morot, riven3 vårlökar, hackade1/2 c gröna ärtor1 c körsbärstomater, halveradeSvartpepparbasilika eller persiljaFräs paprika, sparris en stund, tillsätt resten av ingredienserna och fräs till de är mjuka o goa
Skär kyckling i tärningar och purjolök i strimlor. Skala och hacka vitlök. Fräs vitlök och purjolök. Tillsätt juice, sweet chilisås, buljongtärning, soja och kyckling
Skär baconet i små bitar och stek. Första gången Per bjöd på det här koket var jag något skeptisk men efter en tugga konstaterade jag att jag skulle kunna äta det lite för ofta
Nu har jag varit superduperförutseende och fixat till lunchlådan till söndag redan idag eftersom jag vet att jag är hopplös på förmiddagarna när jag ska jobba kväll och aldrig gör ngt vettigt (efter träningen förståss)
Måndagar har blivit lite av en dag då jag brukar fynda keso och så även igår. Ibland när jag har haft turen att fynda keso brukar jag passa på att göra biffar baserade på just det och någon sorts bönor
Jag köpte Icas I love eco dinkelmatvete och kokade. Först blev jag lite besviken på konsistensen, som jag tyckte jag lite grötig, men efter att ha blandat det med resten av ingredienserna i taboullehn blev det jättegott och inte det minsta grötigt