Fyll pannkakorna med köttröran strax innan de ska serveras. Blanda samman mjöl och salt i en skål. Tillsätt hälften av mjölken och rör ihop till en klimpfri smet
rapsolja till stekning av pannkakorna. Ingredienser 300 g rismjöl 2 tsk gurkmeja 1 tsk salt 2 st ägg 4,5 dl kokosmjölk 2 dl kolsyrat vatten rapsolja till stekning av pannkakorna Fyllning 1
Jag är ingen höjdare på varken pannkakor eller crêpes. Jag har fått för mig att crêps är de lite tunnare pannkakorna och nästan lite torrare och kanske slätare liksom
Pannkakor . Stek nu till pannkakor i antingen olja eller smör. Nu har du gjort pannkakor. Pannkakor. vill du ha crepes lägger du stuvning på mitten av pannkakorna viker in 2 sidor och rullar sedan ihop och lägger i en ugnsform och strör sen över riven ost och sätter sedan in i ugnen på 200grader i ca
May Paholtup-Berg, Stockholm. Dipsås. 1. Blanda ihop rismjöl, majsmjöl, curry, gurkmeja, kokosmjölk, kokoskräm och vatten i en matberedare o kör ca 1 min tills det blir en jämn smet
Grädda små tunna pannkakor i ett crêpejärn eller i en pannkakslagg. Du kan frysa in crêpesenofyllda. Om du gräddar många crêpes är det lämpligt att låta dem svalna på vanliga ugnsplåtar
Och nej, jag har inte färgat pannkakorna. Hetta upp olja och grädda pannkakorna på båda sidor. Låt smeten stanna innan du vänder pannkakorna så håller de ihop bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.