Kantarell Crêpes och radiokockar
Foodfreak
Foodfreak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 5 dl mjölk
  • ½ dl neutral olja
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 3 dl kantareller
  • 3 dl grädde
  • 2 msk philadelpia
  • 1 msk färsk
  • hackad persilja
  • salt
  • peppar
  • 1 paket körsbärstomater
  • 1 liten röd lök
  • ½ citron
  • 1 knippe persilja
  • olivolja
  • 2. när allt vatten har dunstat från kantarellerna slå på grädden och rör ner messmör och philadelpia. låt det puttra. smaka av med salt och peppar. när du är nöjd med smaken red upp med majsena. den får inte bli för lös, men inte heller för stabbig. rör sist ner persiljan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.