Crepes kan man fylla med allsköns härligheter, både med söta och salta fyllningar. Här har fyllningen fått bli frysta wok-grönsaker, babyspenatoch räkor
Crepes är ingenting jag gör särskilt ofta men min mamma pratade om ett recept hon sett på teven där de gjorde crepes med skinka, spenatoch ost (bland annat)
Gör ett snitt i förpackningen och ser att skiten har passerat bäst före datum och det med råge. Lägg spenaten i en kastrull och häll på vattnet och lägg i buljongen
Sedan blandade jag ihop keso, riven ost, salt, svartpeppar, spenat som var tinad. Visserligen så hade de inte Keso i, men jag provade och det blev helt okej
Jag såg därför till att beställa en crepe med dragon. Lägg på riven ost, fräst spenatoch hackad tomat på crepen i pannan, vik ihop, stek så osten hinner smälta lite
Skala och hacka lök och vitlök och fräs dem mjuka i en stekpanna med smör. Av-sluta med ostsås. Varva ostsås, spenat- ochkasslerblandningenoch lasagneplattor i en smord ugnsfast form
Rör ned spenaten, låt såsen puttra ihop, smaka av med kryddor och rör sist ned osten. Fräs allt i omgångar i en gryta och blanda sedan allt med vätskan utrört med maizena
Strimla kasslernoch fräs i den i en stekpanna med lite av oljan. Servera med spagetti och riven ost. Rör i paprika, spenatochkassleroch låt det bli varmt
pannkaka är inget som brukar göras här hemma då jag har svårt att se det som mat, men när jag läste om spenatochkassler till tänkte jag att det borde ju göra en mer mätt
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.