Finfördela kavringen i matberedare eller riv den. Blanda brödsmulorna och margarinet. Häll blandningen i en form med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter
Spola i kallt vatten. 3 dl grädde2 dl créme fraiche1 dl kaviar med dill1 paket Hönökaka (6 halvor)170 g krabbmixpinnar eller crabfisch500 g frysta räkorsalt, pepparGarnering10 ägg1 gurka2 burkar stenbitsrom á 100 g500 g räkor1/2 burk kräftstjärtar4 skivor kallrökt lax1 citron dillGör så här. Egentligen skall det vara havskräftor och jag tycker nog att man kan kosta på sig färska räkor till garneringen om de har ett vettigt pris, vilket jag tycker är under 150
300 g Philadelphia2 dl turkisk/grekisk yoghurt 200 g kallrökt lax, skivad250 g räkor, skalade200 g kräftstjärtar i lake1 ask cocktailtomater1 citron1 påse ruccolasallad(en rund form på 24 cm i diameter)Fyllning 1. 200 g kallrökt lax
Den här har fina smörgåstårtan har jag helt på eget bevåg snott från fina Kryddburkens sida. -) Linda serverade den på nyårsafton, själv gjorde jag den till trettonhelgen då vi träffade mina bröder plus pappa storätare
Låt kallna helt. Bakade en nötmarängtårta fylld med grädde, mandarinklyftor och jordgubbar till min sambo stora förtjusning, han gillar marängtårtor som Budapestrulle och Pinochiotårta allra bäst och här gjorde jag samma tårtbotten som man använder till Budapestrulle fast jag gjorde den som en rund tårta istället för att göra den till en rulle
Häll bort vattnet och spola av sparrisen i kallt vatten. Kantskär brödskivorna. Lägg tre stycken bredvid varandra, med långsidorna mot varandra, på ett uppläggningsfat
Täck över med plastfolie och ställ kallt över natten. kallrökt lax. kallrökt lax. Nu tar vi och chillar ner lite, återvänder till svenska smaker och, vågar vi säga det
Då var det dags för ett tårtkalas och i år är det den här "gamla" favoriten som är beställd. En nötig tårta med en fantastiskt god chokladglasyr uppepå
Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. Yield. 5dl. 80 Min. BBQ-sås med vitlök. Servings. 4. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.