Skagenröran serverade jag i parmesankorgar som jag i alla fall gjorde själv. Jag lagar aldrigfisk och skaldjur men äter det gärna på restaurang där de vet hur man gör och använder schyssta råvaror
En god röra att servera på rostat bröd eller som fyllningi baguette eller till tunnbrödsrulle. Skala räkorna, ta undan några tillgarnering och hacka resten grovt
12 msk hackad färsk dill. 1½ msk riven pepparrot. 12 msk Arla Köket® crème fraiche. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g räkor med skal 2 msk hackad färsk dill ½ msk riven pepparrot 4 msk majonnäs 2 msk Arla Köket® crème fraicheSkala räkorna och hacka dem grovt. 1Blanda räkor, dill, pepparrot, majonnäs och crème fraiche. 1Servera röran på rostat bröd eller i krustader
Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och tillsist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.