Lättrimmad torskrygg med knaperstekt bacon och champinjoner
Tildas Kök och Vin
Tildas Kök och Vin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • Fisk
  • 4 bitar
  • 800 gram
  • 1 tsk salt
  • 1 msk smör
  • 1 paket bacon
  • 8 skogschampinjoner
  • 150 grader till
  • 56-58 grader Ha
  • Sås
  • 1 msk smör
  • 1 scharlottenlök
  • 5 pepparkorn
  • 1 lagerblad
  • 1/2 dl vitt vin
  • 1 dl vitt vin
  • 1/2 dl mousserande
  • 3 dl vispgrädde
  • Salt
  • Färskpotatis
  • Sparris
  • Ärtskott

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.