Är det någon mer än jag som tycker gravad lax är otroligt gott (gärna tillsammans med potatismos). Att det dessutom är superenkelt att grava själv gör ju inte rätten sämre, även om det tar lite tid då laxen skall ha varit fryst i minst 2 dygn innan man gravar den
Vad ska jag skriva om den här pajen då. Tja, kanske att den är ett exempel på att man kan blanda i princip vad som helst i en paj och få ett läckert resultat
Det här var första gången jag provade att grava lax själv. Men definitivt inte sista. Det är ju jätteenkelt och blir såååå otroligt mycket godare än den man köper på affären
I år har jag gjort gravad lax. Jag gör det lite av och till. Jag brukar mest fira med morsan och hon är inte så förtjust i gravad lax, men i år blir styrkan lite förstärkt så jag tyckte att det kunde vara lite trevligt att göra gravad lax
Jag älskar gravad lax, och tycker att det är otroligt gott att snabbgrava lax för att få den söt/salta smaken, här kommer en relativt snabblagad rätt som är klar när potatisen kokat