Iblandvill det liksom bara bli så himla bra - som med denna rätt. Quinoa. Paprika. Krydda kotletterna med salt, peppar och dragon, bryn någon minut på varje sida
Egentligen passar detta utmärkt som helgrätt eller söndagsmiddag också, men har man hittatbilligafläskkotletterblir detta en supergod middag en vanlig vardag
Välj tjocka fläskkotletter så att de inteblir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigti ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphiavisadesigbli en riktigt lyckad rätt
Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl cremé fraiche,
Sådana här vardagsrecept gillar jag som småbarnsförälder. Köttet bli mört och gott då det får gotta insigi den goda såsen på en hyffsat låg temperatur i ugnen
Nu tror jag det ska fungera problemfritt här på Kryddburken igen. Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sistatiden
Bryn kotletterna i stekpanna med smör på hög värme så det får fin färg. Lägg ibitar av morötter och lök, vitlök och slå på vatten så att det täcker köttet + soya, fond, sirap, lagerblad, pepparkorn och balsamvinäger
Igår testade vi nått nytt tillmiddag, himmelskafläskkotletter. Jag hörde när två kunder prata om just detta och var givetvis tvungen att googla det när jag kom hem
Krydda önskat antal fläskkotletter med paprikapulver, salt. G har gjort sintallrik fotoredo ♥. Igår blev det riktig husmanskost tillmiddag – till barnens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.