På tok för enkelt, en fryskorv med leverfärs. Men nästa gång ska jag göra egen…så det så. Och såsen…gör en gräddsås och skicka i en 1/2 dl messmör…eller mer
Du behöver. 450 g kycklinglever400 g fläskfärs200 g champinjoner3 msk krossade linfrön2 ägg1 ½ dl creme fraiche1 tsk salt1 krm vitpeppar1 msk persiljaSmör till stekningSå här gör Du
Skär levern i bitar. Skala och skär potatis, lök och äpple i bitar. Lägg alltsammans i matberedaren tillsammans med fläskfärs, salt och peppar och kör till en slät smet
Jag hade turen att gå på en skola där maten som serverade var av bra kvalitet och det var få rätter som inte föll mig i smaken, förutom typ leverbiff och fiskbullar
En av skolans bästa rätter var mald leverbiff. Kycklingleverbiffar med chili och miso. Läs även andra bloggares åsikter om kycklinglever, leverbiff, miso, asiatisk dressing, kålsallad 15 rejäla biffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.