Vi går istället som två tosingar mot strömmen och bjuder er på ett riktigt lyckat pajexperiment, en tonfiskpaj som frun i köket svängde ihop efter bästa förmåga och kökstillgång förra veckan
Blanda ihop rågmjöl med olivolja och filmjölk. Tillsätt till sist vatten och rör tills det blir en deg, aningen smulig men ändå så att den hänger ihop när man trycker ut den
Recept. recon1. tors, 2013-10-17 10. 12. 60min. (0). Blanda ihop rågmjöl med olivolja och filmjölk. Tillsätt till sist vatten och rör tills det blir en deg, aningen smulig men ändå så att den hänger ihop när man trycker ut den
Recept. godis1963. mån, 2013-07-22 20. 33. 60min. (0). Gör pajdegenVetemjöl + smör + vatten Tryck ut den i rund pajformNagga, låt stå kallt i 20 minFörgrädda i 175 grader i 15 min
Tonfiskpaj. Nähäpp. Ungefär så kändes det när jag öppnade kylen häromdagen. Inte mycket kul den erbjöd. En tanke om paj dök upp i huvudet och på den vägen blev det
Vi var och hälsade på mamma som hade bakat den här goda tonfiskpajen. Ingredienser3 dl vetemjöl100 g smör3 msk vattenFyllning1 purjolök1 st gullök200 g tonfisk2 st ägg2 dl creme fraischeRiven ost, oregano, salt, olja till stekningGör så härSmält smör och blanda ingredienserna till degen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.