TwitterFacebookPinterestGoogleE-postTumblrSkriv utGillaGilla Laddar. Jag hittade på denna rätt för att bli av med den inlagda sillen som inte åts upp i påskas
Kakorna gräddas i ugnene på 225 grader i 7 minuter. Förra helgen bakade jag pepparkakor efter det här superbraiga receptet som kommer från min mammas vän Pia, tack så mycket för det
Det fanns både surdeg på vete och på råg och igår testades ett bröd på vetesurdegen. Jag följde receptet som stod på förpackningen och det blev ett himmelskt gott bröd
En Nils Oscar-IPA passade fin, fint. Pintxos är en ny bekantskap för mig, men nu när jag läst på vet jag att det är små tapasliknande tilltugg från Baskien, ett litet område mellan Spanien och Frankrike, som nästan alltid har en bas av tunt bröd
Om det inte fastnar någon smet på stickan är kakan klar. Ställ på låg värme. Strössla kokosflingor ovanpå och skär upp kakan i så många bitar du tycker är lagom
Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Och just det - på tal om bröd. Men smeten blev alltid antingen för lös och föll därmed sönder i pannan - eller så blev resultatet tvärtom torrt och smaklöst
TwitterFacebookLinkedInPinterestE-postSkriv utGillaGilla Laddar. När degen jäst och blivit lite (inte mycket) större så ser du fullt med små bubblor på ytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.