300 g
salladskål 3 små morötter en halv gul och en halv röd paprika 100 g nudlar av nåt slag en näve cashewnötter en lite mindre näve sesamfrön 0,5 dl vinäger (risvinäger helst) 1 msk fisksås 1 tsk kapi (räkpasta) 1 msk sesamolja 1 msk honung gnutta salt
1
vitlöksklyfta
3. Rör
ihop en marinad på vinäger, fisksås, kapi, sesamolja, honung, salt och fint riven vitlök
Jag hade egentligen tänkt att hoppa över receptets ingefära, men när jag luktade på den rostade kryddblandningen kände jag att det nog kunde behövas ingefära för att pigga upp det hela
Efter att vi kikat lite där så åkte vi hem till Camillas föräldrar, hennes pappa har fyllt år och vi passade på att grattulera honom och vart samtidigt bjudna på en väldigt god lchf-rabarberpaj
Låg temperatur, 120-140 ºC. Lång tid (för revben ca 3-5 timmar). Justera ventilerna så att temperaturen blir stabil runt 120-140 ºC. Köttet är klart när det lätt släpper från benen (3-5 timmar total tid). 2-3 kg revben
Jag älskar revben - Ribs. Rotfrukter - efter tycke, delade i bitar. Vänd slutligen spjället igen och baka klart tills potatisen och grönsakerna har tagit färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.