IngredienserPortioner. 4 4 portionsbitarlaxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
varmröktlax och ingrediensertill en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxentillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Idagblir det grillat, superkul med den nya grillen och så gott det blir. Ytterfilé fylld med vitlök, salladslök och kryddor, hoppas att det skall smaka
Lägg laxbitarnai en plastpåse och häll över marinaden. Servera med grillade grönsaker och aioli. Viblir fler och fler nu som ätit LCHF under rätt många år
Varmröktlax har verkligenvarit sommarens nummer ett. Kall pikant sås tillvarmröktfisk. Om man har en klotgrill med lock är det faktiskt lättare att varmröka en laxbit än att grilla den
Köp en varmröktlax, koka litefärskpotatis, marineralite spenat och lägg liteenergi på en god kall sås till så har du en jättegod rätt att bjuda vännerna på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.