Låt tonfisken ochmajsen rinna av. Smaka av med salt och nymald svartpeppar. Medan pastan kokar, lägg Philadelphia-osten, tonfisken ochmajsen i en kastrull och värm försiktigt utan att koka
Smaka av med salt och nymald svartpeppar. salt och nymald svartpeppar. 2 Steg Låt tonfisken ochmajsen rinna av. 4 Steg Medan pastan kokar, lägg Philadelphia-osten, tonfisken ochmajsen i en kastrull och värm försiktigt utan att koka. 5 Steg Häll av den kokta pastan och blanda med Philadelphia- och tonfiskblandningen i en ugnsfast form. 6 Steg Strö över den rivna osten och gratinera i ugn i ca 5-7 minuter eller tills gratängen fått fin färg. 250 g majs (en burk)
Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
Skala och tärna mango och avokado. Tärna tomaterna och hacka eller skiva löken. Vänd ihop alltsammans och blanda med vit balsamvinäger, olivolja, salt och peppar
Jag hade några skivor färsk tonfisk som jag tänkte grilla men det kändes lite onödigt att tända grillen för att grilla i tre-fyra minuter så jag halstrade fisken i en het panna istället, det gick väldigt bra och den blev riktigt god
Skala och tärna mango och avokad. Tärna tomat och hacka lök och chili. Blanda i en skål med en halv pressad lime, olivolja, balsamvinäger, flingsalt och peppar
Olivolja, salt och peppar. Salt och peppar. Koka upp vatten med buljongtärning och saffran. Tillsätt bulgur och låt koka enligt instruktionerna på paketet
Igår kväll åt vi ingefärsmarinerad tonfisk med ris och het limesås. Innan jag stekte filéerna torkade jag av dem överflödig vätska och saltade och pepprade rejält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.