Idag njöt E och jag av en Renskavsgryta här hemma till fredagsmiddag, bytte ut Tacos en vecka. Hade sett ett recept för nån vecka sen hos Ias Matblogg som jag ändrat lite på…
Låt renskaven tina om den är fryst. Stek renskaven på hög värme i smör så den får bra stekyta. Ta två trägafflar eller dylikt och dra isär i lagom stora bitar medan du steker
Idag gjorde jag en härlig gryta på renskav, kantareller och messmör, mycket god. Visserligen kanske den passar bättre en ruggig höstkväll men den fungerade bra denna fina och soliga vårdag också
01 Dec. 21. 18. Renskavsgryta med Potatisstomp och Vindruvsgele från Täby. 0kommentarer. Fryst renskav är en perfekt vardagsräddare och det smakar så gott när man lägger till lite svamp och viltfond
En nyhet här på bloggen är Middagstipset. Då och då kommer jag att tipsa om lite goda middagsrätter. Det kommer att vara allt från enkel vardagsmat till långkok och lite lyxigare festrätter
Jag ligger fortfarande här sjuk och blogginläggen lyser därför med sin frånvaro. Här kommer dock ett. Jag har även på önskemål lagt in en länk med min mailadress så att ni kan kontakta mig mer privat om ni så önskar
Renskavsgryta är en enkel rätt som faktiskt är lite av en snabbrätt. Det finns ju åtskiliga recept på renskavsgryta, men det viktigaste är du inte glömmer enbär
Tweet Pin It Skriv utDet är kanske inte högsäsong när det gäller vilt nu när det är lite av en tidig värmebölja här nere i Skåne men vi hade lite renskav över i frysen som vi var tvungna att använda upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.