Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
Koka upp vatten i en stor kastrull. Klyfta löken och skala vitlöken. Lägg ner buljongen och spareribsen. Koka i 1,5 - 2 timmar beroende på hur möra de ska bli
Lägg köttet i en kastrull, fyll på med vatten så det just täcker. Koka upp och skumma om det behövs. Tillsätt lök och kryddor, koka ca 1,5 timme eller tills benen börjar lossna
När jag var och helghandlade hade de tjocka revbensspjäll riktigt billigt så jag köpte 2 kg som vi grillade ikväll. Tjocka grilladerevbensspjäll med amerikansk glaze2 kg tjocka revbensspjäll1 msk salt1,5-2 liter vatten10 svartpepparkorn10 vitpepparkorn2 lagerblad2 morötter3 vitlöksklyftorGlaze
Grillade tjocka revbensspjäll med thai-chili-sås1,5 kg revbensspjäll1-2 l vatten, så att det täcker spjällensalthela vitpepparkornhela svartpepparkornmånga droppar tabascomarinad/glaze1 dl thai-chilisås 1 tsk sesamolja 2 tsk ketjap manis 1 tsk salt Koka upp vatten, tillsätt kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.