Revbensspjäll kommer definitivt att ligga på grillen fler gånger i sommar. Men det hann jag inte med för vi åkte och tittade på kakel och klinker istället
Men när jag klev upp hade det övergått till regn, så när vi åkte i väg var det bara en slaskig sörja på vägarna som senare blev värsta ishalkan med kraftig blåst dessutom
Och det räcker med glaze, jag lovar för buljongen ger också smak. Täck med vatten (eller buljong om du väljer det), lägg i grönsakerna och kryddorna (inte om du använder buljong)
Jo, jag börjar tänka på mat man äter med händerna och nya experiment. Efter att snabbt ha övervägt chilikryddade kycklingvingar kommer jag även att tänka på revbensspjäll och att man kanske kan fixa en glasering baserad på julmust
Har Du tjockare spjäll eller föredrar revbensspjäll från gris, så öka på tiden till det dubbla. Som tillbehör stekte jag tjocka skivor av blomkål i smör och gjorde ett lite annorlunda vitlökssmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.