Ugnsbakad citronrimmad lax med apelsinaioli och sparris
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 800 gram laxfilé
  • 2 msk flingsalt
  • 1 tsk salt
  • 0,5 citron
  • 120 grader och
  • och
  • 58 grader
  • 40 minuter
  • 4 portioner
  • 0,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl crème fraiche
  • 1 msk färskpressad apelsinjuice
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 nypa flingsalt
  • nymalen svartpeppar
  • 0,5 citron
  • 0,5 citron och
  • 0,5 apelsin och
  • 1 knippe grön sparris
  • 0,5 dl vitt vin
  • 25 gram smör
  • 1 msk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.