Kanske lite knasigt att lägga upp receptet på fredagsmiddagen först på söndag kväll, men jag får "skylla" på att vi haft en ytterst aktiv och social helg med goda vänner och därmed har det inte funnits tid
Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar. Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Det är tacksamt att tillaga i ugn eller låta puttra i en gryta med en massa gott. Det här blir en krämig fläskfilégratäng med mycket smak från röd paprika, salami och cambozola som får smälta i grädde
Börja med att tärna baconet och stek det knaprigt, lägg över på hushållspapper. Efter ungefär halva tiden smular man i fetaost och späder eventuellt med mjölk
Igår lagade vi lövbiffrullader fyllda med Cantadou-ost till middag, receptet kommer här. Stek i smör på medelvärme i några minuter tills rulladerna är klara
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa med färsk timjan. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.