125 g
smör och blanda med mjölet till en "pasta". Häll i mjölken och rör om tills det blir en slät smet. Ta kastrullen av pannan och låt svalna lite grand. Vispa sedan i äggen och salta. Lägg bakplåtspapper på en upnsplåt med höga kanter, måtten bör vara ungefär 25 x 35 cm så att inte pannkakan blir för tjock eller för tunn. Pensla bakplåtspapperet med lite smält smör. Häll smeten i pannan och grädda i mitten av ugnen på 200 grader i 20-30 minuter Pannkakan ska bli gyllenbrun och färdiggräddad rakt igenom. Var beredd på stora bubblor som poppar upp men bry dig inte om dem, de plattas till när pannkakan rullas ihop. Rullen skivas i 12-15 bitar som räcker till fyra personer. När pannkakan är färdiggräddad, jämna till kanterna med kniven. Kantresterna är jättegoda att mumsa på som de är!
Lägg upp snygga skivor på ett fat och garnera medbabyspenatoch körsbärstomater. Man fullkomligen överfalls av recept med svamp, frukt, bär, rotfrukter och annat som skördas den här tiden på året så jag är väl inte sämre än att jag kan komma med ett bidrag jag också
Pannkaksrulle fylld med kesella & kesokräm, färska hallon och jordgubbar. Pannkaksrulle. Ha i kesellan, keson, stevia strö och vaniljpulver i en skål och blanda ihop med en sked
Riktigt goda och mättande pankisrullar med blandade bär, kesella och honung - perfekt framåt tidig eftermiddag när frukosten har gjort sitt och energidepåerna behöver fyllas på
Vrid ur saften av citronerna och låt koka med. Servera direkt med nykokt pasta. Men det är en återkommande snabbrätt hos oss och så fräsch, lätt att variera och himla god
Den var god och är ett bra alternativ till vanlig pasta Till den gjorde jag en god pastasås med bland annat mozzarella, tomater ochbabyspenat i Recept kommer här nedanför
Hacka persiljan ochbabyspenaten. Ansa och finhacka rödlöken och vitlöken. Tillsätt babyspenaten. Värm upp en stekpanna, klicka i smör och vänta tills det börjar fräsa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.