Alltså den här kokos och jordgubbsstubben tog mig raka spåret till tårthimlen. Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka
Den här desserten gjorde succé när lillebror med familj var här för ett tag sedan. Det är inte ofta det är tyst när vi är tillsammans, men ta mig tusan att surret tystnade för en sekund eller två när de satte tänderna i de här mandelkorgarna med lemon curdkräm
Låt sillen rinna av ordentligt och skär i bitar. Skala och hacka löken och dillen fint. Blanda sedan ihop gräddfilen och kesellan och blanda sedan ner sill,dill och löken
och det känns ju som evigheter sedan - i fredags. Detta bjöd vi på. Förrätt. Räksallad. Hacka en silverlök mycket fint, blanda med en finhackad morot, 2 tomater (finhacakde), 2 msk limejuice, 1/2 pressad vitlök, 500 g räkor, salt och peppar
Skala räkorna. Skala och skiva vitlöksklyftorna. Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltid fingrarna borta från ansiktet och framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.