Detta skogens gula guld som smakar så underbart i stuvningar, pajer och smörstekt på rostat bröd…. smörstekta kantareller, med mycket salt och peppar, på rostat bröd toppat med en persiljekvist
Man fullkomligen överfalls av recept med svamp, frukt, bär, rotfrukter och annat som skördas den här tiden på året så jag är väl inte sämre än att jag kan komma med ett bidrag jag också
När en bit Australien flyttar in - bananabread. Allmänt, Mjuka kakor den. Jag har ju som ni kanske noterat, legat lite lågt med bakningendensenastetiden, av olika anledningar, men nu slog baklusten till
För någon vecka sedan plockade vi enliten hög med kantareller som räckte till varsinkantarellsmörgåsmen igår när Jonny var ute och plockade igen så hade det kommit upp massor med kantareller
Arkiv Välj månad oktober 2014 september 2014 augusti 2014 juli 2014 juni 2014 maj 2014 april 2014 mars 2014 februari 2014 januari 2014 december 2013 november 2013 oktober 2013 september 2013 augusti 2013 juli 2013 juni 2013 maj 2013 april 2013 mars 2013 februari 2013 januari 2013 december 2012 november 2012 oktober 2012 september 2012 augusti 2012 juli 2012 juni 2012 maj 2012 april 2012 mars 2012 februari 2012 januari 2012 december 2011 november 2011 oktober 2011 september 2011 augusti 2011 juli 2011 juni 2011 maj 2011 april 2011 mars 2011 februari 2011 januari 2011 december 2010 november 2010 oktober 2010 september 2010 augusti 2010 juli 2010 juni 2010 maj 2010 april 2010 mars 2010 februari 2010 januari 2010 december 2009 november 2009 oktober 2009 september 2009 augusti 2009 juli 2009 juni 2009 maj 2009 april 2009 mars 2009 februari 2009 januari 2009 december 2008 november 2008 oktober 2008 2014 se
Kantareller är oftast vätskerika så man brukar inte behöva tillsätta något vatten. Det blev såklart en väldans massa annat om svamp när jag letade efter hur jag skulle kunna göra med svampen jag plockar än att bara steka den i smör och kryddor och sedan frysa in
Medan kaffet gjorde strupen varm samt tillförde denkoffeinhalt till min kropp som den behövde kom också receptet till för dagensinlägg till som skulle bestå av en stek på vildsvin späckad med rökt sidfläsk, röstipotatis med selleri och enkantarellsås med en touch av en torr fransk äppelcider
Köttfärslimpa är perfekt att förbereda och sedan frysa in, och dessutom en ugnsrätt som sköter sig självt i ugnen, vilket betyder att det inte heller vid tillagningen behövs avsättas särskilt mycket tid
Stek fisken i smör, lägg i kantarellerna och stek lite tills fisken får enfin stekyta. Ingredienser. Min sambo var ute och gick och hittade kantareller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.