Vispa ihop samtliga ingredienser till dressingen och smaka av med salt och peppar. Lägg champinjonerna på tallrikar eller ett fat och ringla över dressingen
200 g svamp1 dl rostad lök1 msk viltfond1 dl grädde1 dl mjölk4 msk mjölen skvätt tryffeloljanågra droppar soja för färgens skullsmör att steka ien nypa sockerHacka/skiva svampen, stek ur vattnet och tillsätt en rejäl klick smör. 200 g svamp
Lägg sedan ner svampblandningen i ugnsformen och rör runt med oljan. Om du vill går det även bra att steka svampen i stekpanna men jag föredrar ugnen eftersom det inte blir så mycket stekos och så kan jag laga andra saker medan svamåen lagas sig själv i ugnen
Svampbakad falukorv, det hörs liksom redan där att det inte handlar om särskilt vacker mat. Svampen och löken är stekt och blandad med den rivna potatisen
Hacka svampen, löken och vitlöken. 150 g färsk svamp. Sätt ugnen på 175 grader. Rulla ut smördegen på en lätt mjölad arbetsbänk och kavla ut till 2-3 mm
Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Vi bestämde oss för att ta Karl-Johan svamp från skafferiet och la den i blöt
Bryn den tillsammans med svampen. Strö över svampen och löken. Så var det äntligen helg igen. Vi fredagsmyser i hemmet med tända ljus och hemgjord pizza
Rensa och skölj svampen, hacka den ev i mindre bitar, lägg i varm stekpanna och stek bort vätskan och stek sedan svampen i smör och tillsätt repad färsk timjan (torkad går också bra) och krydda med salt och peppar
Köttfärsås med kantareller är typisk vardags-höstmat hos oss. Kantareller och timjan piffar upp köttfärsåsen och passar utmärkt de där gråa och stressiga vardagarna, då man inte har så mycket tid eller lust att stå vid spisen