igår blev det inget bloggande för mig alls då jag var på resande fot hela dagen. MEN nu är jag tillbaka igen och nu kommer det recept och trevliga bilder på det jag lagar till
Klicka påtonfiskröran. 1. Skär rågkushalvorna i fyra bitar. Blanda ihop majonnäs, tonfisk, gräslök, rödlök, crème fraiche och smaka av med salt och peppar
Skala och riv potatis och rödbeta fint på ett rivjärn. Lägg rårakorna på tallrikar, bryt över getosten och garnera med krasse, valnötter, machésallad och lövtunna skivor av rå polkabeta och gulbeta
Stek rårakorna ca 3 min på varje sida, 0. 1. River alla rotsakerna i en skål. 2. Tillsätt ägg och kryddor. 3. Smält margarinet i en stekpanna och låt det bli gyllenbrunt
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.