Panerad torskrygg och vårlig kall sås 12 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Panerad torskrygg och vårlig kall sås 12 propoints
  • 2 portioner
  • 300 gram torskrygg
  • 1 ägg 1/4 dl vetemjöl
  • 1/2 dl ströbröd
  • 1/2 msk milda culiness
  • Salt och vitppar
  • 4 potatisar
  • Vårlig sås
  • 1/2 burk matlagningsyoghurt max 8%
  • 1/2 msk lättmajonnäs
  • 1/2 msk grov söt senap
  • 1/4 syrligt äpple i små bitar
  • 1/2 finhackad ättiksgurka
  • 1/4 finhackad gul lök
  • 1 msk hackad dill
  • 1 msk kapris
  • Salt och vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.