Just i år betyder det inte bara massor av mat och julkakor, att världens bästa bror kommer hem och att ännu en världsmysig jul hos mormor och morfar är på gång
Dela degen i 4 delar och rulla till längder som du lägger på en plåt med bakplåtspapper. Gudomligt goda och ser väldigt vackra och inbjudande ut i en glasburk
. I helgen har det bakats julgodis i ett hejdundrans tempo. Jag hade världens finaste småkusiner här som baksällskap och vi hann med att göra 5 olika sorter under dagen
Smaksätt med bitterman-delolja. Pensla rullarna med uppvispat ägg och strö på hackad mandel. mandel. Dela den röda degen i 9 delar. Dela resten av degen i 9 delar. 20 st bittermandelolja
Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken. Ingredienser, ca 35 skorpor100 g smör1 g saffran2 ägg1,5 dl strösocker5 dl vetemjöl1,5 tsk bakpulver1,5 dl sötmandelGör så härSätt ugnen på 175 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.