45 st 50 g färsk jäst 150 g smör eller margarin 2 påsar saffran (à 1/2 g) 1 1/2 dl strösocker 5 dl mjölk 250 g kvarg (10 %) 1/2 tsk salt 1 ägg 17 dl vetemjöl (15-17 dl motsvarar 900-1020 g) Fyllning 200 g rumsvarmt smör eller margarin 1 1/2 dl strösocker 4 tsk vaniljsocker Till pensling ägg pärlsocker Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Så jag börjar med dessa glutenfria lussebullar som jag fyllde medvanilj och pistagenötter. Nu när jag testat en del recept ville jag så gärna dela med mig till er så jag kontaktade Jessica och Maria och de sa att jag fick dela med mig av vissa recept medan andra hålls exklusiva för de som köper böckerna
Stöt saffran med lite socker för att få ut smakerna. 4 tsk vaniljsocker. Pensla med uppvispat ägg och riv över vit blockchoklad skjuts in i ugnen i 250 grader i ca 8 minuter
Stöt saffranet med lite av sockret i en mortel. Vaniljsocker. Den gluten- & laktosfria mjölmixen är lite känslig och blir lätt för lös & kletig om den inte arbetas med tillräckligt länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.